SAMSUNG GALAXY Z FLIP F700F 8GB 256GB

В НАЛИЧНОСТ
  • LCD 6.7
  • Процесор 8-ядрен
  • Брой SIM Две
  • OS Android
  • КАМЕРА 12MP
  • RAM 8GB
  • ROM 256GB
  • БАТЕРИЯ 3300mAh
2399,00 лв.
Цвят
Количество

Or

Описание на продукта

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ

Смартфон Samsung Galaxy Z Flip F700F 256GB / 8GB RAM, цвят огледално черно.

Пълноекранният телефон, който се сгъва, за да се побере в джоба ти с революционно гъвкаво стъкло, отличителна камера и двойна батерия, която издържа цял ден. Запознай се с телефона, който променя формата на бъдещето.

Samsung Galaxy Z Flip е снабден с 6.7-инчов Foldable Dynamic AMOLED екран с разделителна способност 1080 x 2636 пиксела.

НЕВЕРОЯТНО КОМПАКТЕН ЗА МАКСИМАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Samsung Galaxy Z Flip се сгъва, за да бъде изненадващо малък – за изключителен дизайн, който лесно се побира в джоб, чанта или друг аксесоар.

Това е изцяло нова, сгъваема форма. Малък, издръжлив и различен от всичко, което си държал преди.

Уникалната форма на Samsung Galaxy Z Flip е доведена до съвършенство с невъзможен за пренебрегване, променящ цветовете си екстериор със зашеметяващи нюанси, от които да избираш.

ПЪЛНИЯТ ЕКРАН, КОЙТО СЕ ПОБИРА В ДЖОБА ТИ

Дисплеят Инфинити Flex на Samsung Galaxy Z Flip е въвличащ динамичен AMOLED екран, осигуряващ невероятно качество на цветовете и редуцирана синя светлина. С минимални рамки и без изрязване, това са 6.7 инча зашеметяващо кино изживяване.

Направен да издържа, сгъване след сгъване. Вдъхновена от цветето на лотоса, пантата Hideaway е прецизно изработена за удовлетворяващо движение при сгъване — дори ти позволява да регулираш ъгъла на сгъване. Докато технологията за метене отблъсква мръсотията и праха за сгъване, елегантно като твоя стил.

НОВА ГЛЕДНА ТОЧКА КЪМ ПРАВЕНЕТО НА СНИМКИ

Samsung Galaxy Z Flip се сгъва и запазва позицията си под множество ъгли, като ти дава възможност да заснемеш невероятни снимки от нисък ъгъл, които играят с възприятията – за снимки, които провокират мисълта. Наречи го нов начин да позираш за снимка.

Камерата на Samsung Galaxy Z Flip е мощна дори през нощта. Секунди снимки с дълга експозиция се превръщат в произведения на видеоизкуството със следи от светлини. А когато сгънеш телефона, той може да стои като статив, като работи с Нощен хиперлапс, за да ти предостави нов вид нощна снимка.

Усъвършенствай гласовите си обаждания до видеообаждане с Google Duo и веднага се наслади по-ясни видеочатове с 10 MP предна камера.

ПОЛОВИН ЕКРАН, ПЪЛЕН КОНТРОЛ

При сгъване режимът Flex разделя приложенията наполовина и поставя контролите в долната половина, като превръща горната половина в зона за гледане.

Вдигни нивото на начина, по който използваш приложенията си, като отвориш две наведнъж. Многозадачността е още по-добра на големия 6.7” екран с Multi Active Window.

Докосни и плъзни с пръст, за да контролираш телефона си, дори когато е сгънат. Външният екран те уведомява с един поглед, а контекстната приемственост ти позволява да докоснеш известието, за да преминеш безпроблемно към същото приложение, когато разгънеш телефона си.

ЗАРЯД, КОЙТО ТРАЕ ПО-ДЪЛГО ОТ ДЕНЯ ТИ

Двойната батерия държи повече енергия на по-малко място – можеш да сгъваш и разгъваш цял ден. С капацитет от 3300 mAh и интелигентност последно поколение, целодневната батерия на Samsung Galaxy Z Flip ти позволява да използваш максимално всяко зареждане.

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Няма мнения за момента

Видео за продукта

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.