Blackview BV5500 Plus 3GB 32GB

В НАЛИЧНОСТ
  • LCD 5.5
  • Процесор 4-ядрен
  • Брой SIM Две
  • OS Android
  • КАМЕРА 8 + 0,3 MP
  • RAM 3GB
  • ROM 32GB
  • БАТЕРИЯ 4400 mAh
229,00 лв.
Цвят
Количество

Or

Описание на продукта

Роден да бъде здрав: Направен, за да издържи на капки, прах, вибрации и дори екстремни температури, BV5500 Plus е проектиран с издръжливост за да бъде непобедим. И с усиления си екран, счупеният телефон вече никога няма да е проблем. (1.5M удароустойчив при падане | 99% устойчив на прах | -30 ° ~ 60 ° работна температура)

Най-новият Android 10: Най-новият Android, който искате дирекно изваден от кутията с възможност за допълнителен ъпгрейд във времето. Системна тъмна тема, контрол на поверителноста и още много, BV5500 Plus предлага повече функции от всякога на най-бързия и плавен чист Android 10.

★ Прецизен дизайн и солидна защита: Персоналност и комфортът съжителстват, произлизащи от дизайна на супер спортен автомобил, което води додинамичната и  рационализирана форма. Ъгловият R дизайн на BV5500 Plus  носи хармонично усещане за равномерно сцепление (закалено защитно стъкло Gorilla Glass, полимерна износоустойчива обвивка, напълно затворен водоустойчив корпус, ергономичен дизайн, извит заден капак)

4400 mAh издръжлива  батерия: Оборудван с 4400mAh батерия, BV5500 Plus може лесно да издържи до един ден и половина. Да слушаме музика? Да играем игри? Няма проблем, никога не се притеснявайте за изчерпване на батерията. (до 480часа в режим на готовност, до 31часа разговори, до 140часа аудио и до 15часа видео)

Ефикасност и мощност от системния чип, висока производителност от 3GB RAM + 32GB ROM: С мощните 3GB RAM и 32GB ROM, BV5500 Plus разкрива пълна скорост на компютърната си производителност и светкавично бързо стартиране на приложенията. Освен това оптимизирахме системата да работи безпроблемно с популярни игри за вашето завладяващо удоволствие от тях.

Трябва да се има в предвид, чe IP68 сертификата, не означава, че телефона не може да се счупи вследствие на силен удар. Гаранцията не покрива устройства със счупени дисплеи, корпус или дънна платка вследствие на силен удар. IP68 защитата на телефона в никакъв случай не означава, че няма да има поражения по устройството в следствие на неправилна експлоатация (удар, огън, химикали, умишлено потапяне във вода(особено морска) и т.н.). Призоваваме всички наши клиенти да експлоатират телефона нормално, без да подлагат устройството на излишни екстремни и необичайни натоварвания. Гаранцията не покрива поражения върху устройството, причинени от клиента (волно или неволно) !!!

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Няма мнения за момента

Видео за продукта

Смартфон Blackview BV5500 Plus 3GB 32GB

ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.