Samsung Galaxy A30s Dual SIM 64GB 4G

ИЗЧЕРПАН
  • LCD 6.4
  • Процесор 8-ядрен
  • Брой SIM Две
  • OS Android
  • КАМЕРА TRIPLE
  • RAM 4GB
  • ROM 64GB
  • БАТЕРИЯ 4000 mAh
399,00 лв.
ДОСТАВКА 4-5 ДНИ
Цвят
Количество

или

Описание на продукта

 

 
По-голям и по-ярък екран
Насладете се на 6,4-инчовия Infinity-V дисплей на Galaxy A30s. Гледайте любимите си видоеклипове, игри и предавания на живо с резолюция HD+ и санитени цветове + Super AMOLED.
 
 
Динамичен модел и удобен дизайн
Galaxy A30s притежава призматичен външен вид и елегантен дизайн. С удобен захват той е лесен за използване и държане, така че можете да се насладите на лесна употреба. Моделът се откроява с лъскаво покритие. Налични цветове: Prism Crush Black, White или Green.
 
 
Готови за приключение с тройна камера
Бъдете готови да уловите всеки момент от живота си с тройната камера на Galaxy A30s. Заснемайте ежедневни детайли чрез основната камера от 25 MP или великолепни пейзажи чрез 8 MP камера Ultra Wide 123˚ и фокусирайте върху това, което има значение с ефекта на боке.
 
 
Разширете рамката за една снимка
Заснемете повече благодарение на камерата Ultra-Wide и основната 25MP камера на Galaxy A30s, които ще направят вашата снимка по-ярка и по-ясна, през деня и през нощта.
 
 
Подчертава това, което е важно
5MP камера за дълбочина ви позволява да контролирате фона преди и след настройването на рамката. Фокусирайте върху нещата, които искате да подчертаете и замъглете това, което не искате, заснемайки снимки като професионалист.
 
 
Удивителни селфита с един жест
Искате вашето селфи да изглежда добре? За невероятни резултати всеки ден 16MP предна камера на Galaxy A30 ви дава ясни снимки с висока разделителна способност.
 
 
Бързо зареждане за цял ден
С батерия от 4000 mAh можете да се възползвате максимално от всеки момент. Galaxy A30s притежава 15W бързо зареждане, за да можете да се насладите на това, което обичате.
 
 
Мощна производителност, така че можете да правите повече
Galaxy A30s притежава бърз процесор и голямо място за съхранение, така че можете да се съсредоточите върху важните неща. Усъвършенстваният Octa-core процесор и 4 GB RAM осигуряват гладка и ефективна работа. Теглете повече и изтривайте по-малко с 64 GB вътрешна памет. Добавете още повече с 512GB microSD карта.
 
 
Game Booster ви дава предимство
Увеличете производителността с Game Booster. Намалете разсейването и подобрете играта си със специалния интерфейс и леснодостъпното меню. Frame Booster осигурява на графиката плавно движение, подобно на реалния живота. Дайте най-доброто от себе си, докато Game Booster ви учи как да го използвате за оптимизиране на батерията, температурата и паметта.
 
 
Сигурността е на разположение за всекиго
Вграден хардуер и софтуер на телефона, Samsung Knox защитава устройството от момента, в който е включено. Осигурявайки сигурност на няколко нива, защитава най-чувствителната информация от злонамерен софтуер и вредни заплахи.
 
 
Вашият пръстов отпечатък е ключът
Galaxy A30s се предлага с високотехнологична биометрична автентификация. Екранният скенер за пръстови отпечатъци разпознава вашия пръстов отпечатък и ви позволява да отключите екрана с едно движение.
 
 
Създаден, за да бъде ефективен
One UI ви помага да се съсредоточите върху това, което е важно за вас. Хардуерът и софтуерът работят заедно със съдържание и функционалности, за да можете да се наслаждавате на по-бърза работа. Използвайте Night Mode за удобна употреба в тъмното и с ясните и интуитивни изображения, използването на телефона никога не е било толкова лесно.
 
Поддържайте устройството си в отлично състояние
Интерактивната диагностика улеснява настройването на производителността на вашето устройство. Samsung Members ви позволява да разрешавате проблеми, когато се нуждаете от допълнителна помощ.
 

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Видео за продукта

ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Samsung Galaxy A30s Dual SIM 64GB 4G

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.