Samsung Galaxy S10 Plus, G975F Dual SIM, 512GB, 8GB RAM, 4G

С ДОСТАВКА 3-4 раб. дни
  • LCD 6.4
  • Процесор 8-ядрен
  • Брой SIM Две
  • OS Android
  • КАМЕРА TRIPLE
  • RAM 8GB
  • ROM 512GB
  • БАТЕРИЯ 4100 mAh
1995,00 лв.
С ДОСТАВКА 3-4 раб. дни
Цвят
Количество

или

Описание на продукта

Смартфон Samsung Galaxy S10+, Dual SIM, 512GB, 8GB RAM, 4G, Ceramic White
 
В резултат на 10-те години първенство в мобилните нововъведения, Galaxy S10e, S10 и S10+ представят мобилни иновации от следващо поколение.
Телефонът, който не просто се откроява, а е напълно различен

Напълно променен дизайн, за да се премахне всичко, което пречи на изгледа ти. Без неравности, без отвличане на вниманието. Прецизно лазерно рязане, защита на екрана и Dynamic AMOLED, който е удоволствие за очите, правят Инфинити-O най-иновативният екран на Galaxy до този момент.
 
Инфинити-O дисплей е новата наистина непрекъсната гледка

Разсейването е премахнато за изживяване като на кино при гледане. С помощта на прецизно лазерно рязане, камерата е дискретно прибрана в дисплея, без да жертва качеството на снимката.


Ultrasonic сензорът за пръстов отпечатък защитава като личен сейф, и то напълно незабелжимо

Сензорът за пръстови отпечатъци е преместен от задната част на предната, като е създаден революционен сензор на екрана. Използвайки ултразвукови импулси, той разпознава 3D издатините и вдлъбнатините на пръстовия ти отпечатък, така че само ти да имаш достъп до телефона си. Той е сигурен и удобен, дори ти позволява да отключиш, да дръпнеш и да задържиш, за да отвориш желаното приложение.
 
Дисплей като кино екран - ще трябва да се убедиш с очите си

Динамичният AMOLED дисплей от следващо поколение е сертифициран за HDR10+, като осигурява динамично картографиране за невероятно реален цвят и контраст във всяка сцена - дори и на тъмните. А по-светлият екран ти помага да го виждаш ясно дори на ярка дневна светлина.2 Сдвоени със стерео високоговорители и Dolby Atmos, усещането е наистина завладяващо.
 
Дисплеят, намаляващ умората на очите, е проектиран така, че да се приспособи към светлината, за да се вижда още по-добре

Уникалният течен композит в Dynamic AMOLED намалява вредната синя светлина с 42%, без да променя цвета на екрана. Гледай или играй късно през нощта с по-малко напрежение на очите за по-добър нощен сън.
 
Просто докосни стъклото, за да отключиш. Сигурността е подобрена, като Ultrasonic сензорът за пръстови отпечатъци е преместен и интегриран директно в екрана.
 
Формира се следващото поколение.
 
Със следващото поколение камера не е нужно да си професионалист

Улови още по-голяма част от света. Използвай ултрашироката камера, за да правиш възхитителни, кинематографични снимки със 123-градусово поле на видимост.
 
Камера

Следващото поколение камера, която ти позволява да снимаш като професионалист.

 
Пет лещи. Без торбички
 
Ултраширока мултикамера променя коренно снимките ти. Имаш пълен комплект лещи в джоба си. Има телефото камера за невероятни възможности за увеличение, широкоъгълна камера за ежедневни моменти и ултра широка камера за панорамни пейзажи.
 
Изключителната камера с двойна бленда, с която тъмнината не те плаши

Двойна бленда и композиция с много кадри извеждат светлината дори, когато наоколо е тъмно. Готов си за снимки през деня или нощта с двойна бленда, осигуряваща ежедневен контрол на светлината — регулиране и оптимизиране на светлината, преди да докоснеш затвора на камерата. Освен това мощният процесор автоматично комбинира няколко кадъра от един и същ момент с ниска осветеност в един красив кадър.

*Двойната бленда поддържа режимите F1.5 и F2.4. Двойната бленда е инсталирана на задната широкоъгълна камера.
 
Телефото, широкоъгълни и ултра широки камери - достатъчно мощни, за да запечатат това, което виждаш

Мощната 16-MP ултра широка камера от ново поколение ти позволява да побереш повече във всеки кадър. А в комбинация с 12-MP широкоъгълни и телефото камери можеш да снимаш с 2х оптично увеличение.
 
Ултра широката камера улавя сцената точно, както я виждаш

С поглед, който е по-широк от широкоъгълната камера, ултра широката камера предоставя 123-градусово поле на видимост. 1 С ултра широката корекция на обектива панорамните ти снимки няма да бъдат изкривени.
 
Ултра широката панорама разширява картината в дълбочина

Снимай по-широки, по-високи панорами - с по-голяма перспектива - като използваш ултра широката камера. Тя снима по-голяма картина в един кадър, хоризонтално и вертикално, така че дори и да се движиш по-малко, тя улавя повече.
 
Предна камера, която превъзхожда други задни камери

Възползвай се от предна камера, която е с невиждани досега мобилни иновации, включително 4K UHD запис и двойни камери за артистични селфи снимки с фокус на живо.
Селфи

Камерата за селфи разпознава лица и бързо фокусира за удивителен автопортрет.
Live Focus (Фокус на живо)

Новата двойна предна камера ти позволява да експериментираш с дълбочина на полето и артистични ефекти, за да промениш настроението на своето селфи.
 
Dual Pixel сензор

Dual Pixel сензорът улавя действието на снимките с прецизност и яснота за фокусирани селфита, които са добре осветени, дори при слаба светлина.
 
4K UHD видео

Заснемете невероятни 4K UHD видеоклипове с предна камера за първи път на телефон Samsung.
 
Hi-Motion видео без проблеми с движението

Супер стабилност превръща действието във видеоклипове от следващо ниво. Galaxy S10+ записва като професионална екшън камера, използвайки ултраширока камера и прогнозивен софтуер. Функцията за супер стабилност ти гарантира плавни видеоклипове, дори когато си на приключенско пътешествие.
 
Записът на 4K UHD и HDR10+ кара картината да оживее

Улови невероятни кадри и ги възпроизведи с детайлите, които лично ти си видял. С богат цвят и контраст на HDR10+ и Dynamic Tone Mapping, цветовете се запазват точно във всяка сцена.
 
Super Slow-mo (Видео на супер забавен каданс) разгръща възхитителни моменти

Запиши повече от действието при истински 960 кадъра в секунда с HD поддръжка. Или грабни и редактирай секции от видеоклиповете си на супер забавен каданс, за да създадеш шедьовър на супер забавен каданс.
 
Камерата, която е толкова интелигентна, че прави всеки кадър достоен за споделяне

Оптимизатор на сцени е твоят интелигентен пряк път към професионално изглеждащи снимки. Подобреният оптимизатор на сцени е интелигентен фотоасистент, който мисли за теб, като разпознава 30 популярни теми. Местното тонално коригиране автоматично настройва камерата за сцената, за да ти помогне да заснемеш възможно най-добрата снимка. Освен това функцията за откриване на недостатъци те предупреждава за проблеми със снимката.
 
Фокус на живо насочва вниманието към важните моменти

По-лесно от всякога можете да накарате предметите да изпъкнат. Режим Live Focus (Фокус на живо) използва модерна технология за откриване на хора, като ти позволява да смекчиш фона и да нагласиш дълбочината на полето за красиви артистични снимки. След това можеш да промениш вибрацията с филтри, дори и след като направиш снимката.
 
Съвети за кадъра предлагат професионални насоки за изумителни снимки

Изваждено от правилата на фотографията, използвано от професионалисти, усъвършенстваното машинно самообучение те води към идеална композиция за снимки, базирана на анализа на над 100 милиона висококачествени снимки.
 
Емоджита с добавена реалност правят живота ви още по-пъстър и енергичен

Емоджитата с добавена реалност са по-изразителни отпреди. Трябва само да създадеш емоджи, което изглежда точно като теб и следва движенията ти. Персонализирай своето емоджи с добавена реалност с все по-разширяващия се свят на дрехи и аксесоари и пренеси своите съобщения на ново ниво с персонализирани стикери.
 
 
Представяне от следващо поколение за едно поколение, което иска всичко сега


Споделяйте енергия. Wireless PowerShare ви позволява да зареждате други устройства, а функцията за бързо зареждане с безжичен 2.0 зарежда телефона ви по-бързо.
 
Телефонът, който е готов да работи през целия ден, точно като теб. 24-часова интелигентна батерия, за да те зареди през целия ден

Galaxy S10+ се учи от ежедневните ти рутинни дейности и използва стила ти на употреба на смартфона, като не захранва приложенията, от които нямаш нужда. Също така, адаптивният режим за пестене на енергия управлява живота на батерията, на базата на прогнозата за твоя ден. И с батерията с капацитет до 4100mAh на Galaxy S10+ можеш да прекарваш повече време, наслаждавайки се на живота и по-малко време в зареждане.
 
Безжичното PowerShare споделяне ти дава силата да споделяш

S10+ е създаден за захранване на Qi-сертфицирани устройства и някои смарт аксесоари за Samsung като например безжично зарядно устройство. Просто постави устройството върху телефона си - без необходимост от кабели. Използвай го, за да заредиш телефона на приятел или да заредиш слушалките си в движение.
 
Бързо безжично зареждане 2.0 връща към живот телефона ти по-бързо

Благодарение на силата на бързо безжично зареждане 2.0, Galaxy S10+ е с по-бързо зареждане от предходните телефони Galaxy, когато използваш безжичното зарядно устройство Duo Pad на Samsung и с турбо охлаждащия вентилатор на зарядното не трябва да се тревожиш, че телефона ти ще прегрее.

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Видео за продукта

ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Смартфон Samsung Galaxy S10 Plus, G975F Dual SIM, 512GB, 8GB RAM

В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от смартфони и мобилни телефони от различни марки на възможно най добрите и ниски цени.

Телефоните, които предлагаме са закупени или от официалните дилъри в България и Чужбина, или от най-големите търговци на смартфони и мобилни телефони в Европа. Всички апарати са с доказан произход. При нас ще намерите всички модели на Samsung, Apple, LG, Nokia, Blackberry, Huawei, Xiaomi, Meizu, Cat, Blackview и други.

Всички смартфони и мобилни телефони разполагат с 24 месеца гаранция към официалните оторизирани сервизи на марките, както и поддръжка и следгаранционно обслужване в нашия собствен специализиран сервиз - MLR Service.

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.