Blackview X1 Смарт Часовник Фитнес Гривна

В НАЛИЧНОСТ
  • LCD 1.3
99,00 лв.
Цвят
Количество

или

Описание на продукта

Smartwatch Blackview X1 за мъже и жени - 1,3-инчов IPS сензорен часовник със сензорен екран, Използващ стъклен пъленоцветен екран, стилен анодизиран алуминий + корпус от неръждаема стомана 316L, с 2 броя цветени силиконови каишки (черена + оранжева за комфорт и стил) 4 стила на дизайн на циферблата, Подходящ за мъже и жени, за бизнес и спорт. Екранът на дисплея светне автоматично, когато повдигате китката.

Точен монитор за сърдечен ритъм и 9 спортни режима - Вграден  инфрачервен процесор за усещане на тялото с ниска мощност, автоматично целодневно проследява вашите стъпки, калории,  мониторинг на пулса, етапите на съня и осигурява цялостен анализ на вашия сън (дълбок сън , лек сън и време за събуждане), Можете да ги следите в реално време директно на часовника, което ви позволява да контролирате по-добре физическото си състояние. Можете също така да настроите до 9 спортни режима, за да проследявате съответно различните си тренировки. Всяко ваше движение ще бъде отчетено.

Smart Watch за Android  и IOS телефони  - Можете лесно да получавате известия за обаждания, календар, SMS и SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Skype, Line и Twitter); Вибрира, за да ви уведомява за входящи обаждания и съобщения, като ви помага да поддържате връзка, никога да не пропускате важните съобщения (просто можете да затворите или да прегледате последните новини). Подходящ за от Android 4.4 / iOS 9 или по-нови смарт телефони като Apple, Samsung, LG, Huawei, Moto, Oppo, Vivo, Mi и всички различни марки смартфони.

5ATM водоустойчив фитнес часовник с 45 дни живот на батерията - Умните часовници на Blackview са проектирани с да бъдат водоустойчиви до 5ATM , който позволява гмуркания до 50M, така че можете да носите часовника си под душа, в басейна и извън него. Зареждането отнема само 2,5 часа и може да се използва до 10 дни ефективно или в режим на готовност от 30-45 дни.

Трябва да се има в предвид, чe IP68 сертификата, не означава, че телефона не може да се счупи вследствие на силен удар. Гаранцията не покрива устройства със счупени дисплеи, корпус или дънна платка вследствие на силен удар. IP68 защитата на телефона в никакъв случай не означава, че няма да има поражения по устройството в следствие на неправилна експлоатация (удар, огън, химикали, умишлено потапяне във вода(особено морска) и т.н.). Призоваваме всички наши клиенти да експлоатират телефона нормално, без да подлагат устройството на излишни екстремни и необичайни натоварвания. Гаранцията не покрива поражения върху устройството, причинени от клиента (волно или неволно) !!!

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Видео за продукта

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.