APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32
беше закупен току що.

APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32 Преглед отблизо

APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32

924949

Нов

APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32

Повече детайли

1 899,0 лв с ДДС

 • Silver
Купи с 1 клик

  Поръчай

  Честито! Вашата поръчка беше приета

  Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.

  MacBook Air 13

  Новите Intel Core процесори от пето поколение. Thunderbolt 2. Същият целодневен живот на батерията.

   

  До 12 часа живот на батерията.
  Не спира докато не спреш и ти.

   

  11-инчовият MacBook Air вече издържа до 9 часа между зарежданията, а 13-инчовият – невероятните 12 часа. Така работиш без кабели – от сутрешното кафе чак до вечерта. Когато дойде време за почивка, получаваш до 10 часа време за iTunes филми на 11-инчовия модел и до 12 часа на 13-инчовия. А с до 30-дневния стендбай режим можеш да го изоставиш за седмици и да продължиш откъдето си спрял.

   

  Тънък. Лек. Мощен
  Готов.

   

  Петото поколение Intel Core i5 и i7 процесори с Intel HD Graphics 6000 са готови за всякакви задачи. От ретуширане на снимки до сърфирането в нета — всичко е супер бързо. И цялата тази мощ е затворена в невероятно тънък 0,68-инчов unibody корпус с тегло едва 1,08 кг.

   

  Поддържа Wi-Fi 802.11ac.
  Следващото поколение безжична връзка.

   

  С най-новата 802.11ac технология MacBook Air чупи рекордите в Wi-Fi скоростта. Свържи се с 802.11ac базова станция — включително AirPort Extreme или AirPort Time Capsule — и усети какво означава безжична производителност, до 3 пъти по-бърза спрямо предното поколение Wi-Fi. С 802.11ac получаваш и разширен обхват, така че си още по-свободен да работиш.

   

  Бърз, изцяло флаш драйв.
  Едно, две - готово.

   

  Флаш драйвът в MacBook Air е вече до 17 пъти по-бърз от хард диск с 5400 об./мин. Всичко, което правиш е по-пъргаво и отзивчиво. MacBook Air дори се буди по-бързо, благодарение на флаш драйв и Intel Core процесорите от пето поколение.

   

  Thunderbolt 2 и USB 3.0
  Силна връзка

   

  С портът Thunderbolt 2 имате двойно по-бърза и сигурна връзка, в сравнение с предишни поколения, за свързване към мобилни устройства и монитори като например Applw Thunderbolt Display. Но това не е всичко. MacBook Air разполага с два USB 3.0 порта за свързване на съвместими устройства. Благодарение на различните възможности за свързване, MacBook Air лесно се превръща в работна станция.

   

  Екран с LED подсветка. Милиони пиксели. Тънък само няколко милиметра

   

  Пиксел по пиксел, от единия до другия край, екрана на MacBook Air 13 е технологично подобрение и прогрес, най-вече по отношение на дизайн. Дисплея е с дебелина от едва 4.86 мм, но благодарение на високата резолюция, оставате с впечатлението, че гледате по-голям екран. 11-инчовият MacBook Air има резолюция от 1366х768 пиксела, а 13-инчовия – с изумителната резолюция от 1440х900 пиксела. Благодарение на LED подсветката, цветовете са ярки и жизнени от единия до другия край на екрана. Ето защо, независимо дали редактирате изображения, гледате филм или просто работите, ще харесате всичко, което виждате.

   

  FaceTime HD 720p камера. Всичко се вижда ясно


  Семейството и приятелите ще ви виждат много по-добре когато разговаряте по FaceTime с HD 720p камера. Всяка усмивка е по-ярка, дори човека отсреща да е на другия край на света. Широкоекранният формат дава възможност на повече хора да влязат в кадър.


  Двойни микрофони. За да се чувате по-добре  Двойните микрофони на MacBook Air ще подобрят значително звука. Така например, ако провеждате FaceTime разговор, двойните микрофони ще редуцират фоновия шум. А ако използвате приложението Dictation, ще можете да създавате адаптивен звук, който да засича точно вашия глас.

   

  Тракпад Multi-Touch

   

  Multi-Touch жестовете на операционната система OS X правят всичко много по-интуитивно, лесно и забавно. Благодарение на големият Multi-Touch тракпад можете да задавате специални команди, например: с три пръста активирате Mission Control, а с четири можете да видите всички заредени стартирани приложения. Бързината на отчитане на жестовете е плавна и реалистична. Затова когато скролвате нагоре-надолу из някоя уеб страница или искате да преминете от едно приложение на цял екран към друго – докосвате, това което виждате и то се активира.

   

  Клавиатура с подсветка. Вижте точно какво пишете

   

  Незвисимо от това колко компактен е MacBook Air, той разполага с пълноразмерна клавиатура, която прави писането съвсем естествено и комфортно. Благодарение на подсвсетката ще можете да ползвате клавиатурата и на тъмно. Вграденият сензор за околната светлина открива промени в осветлението и автоматично регулира яркостта на екрана и клавиатурата. От най-слънчевото място в кафенето, до тъмна седалка в полет през нощта, винаги ще имате перфектната яркост, за да работите на лаптопа.

   

  С включени мощни приложения.
  Готов веднага за работа. И за игра.

   

  Всеки нов Mac идва с Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers и Keynote. За да си креативен и продуктивен от самото начало. Получаваш и още чудесни програми — за мейл, сърфиране в нета, текстови съобщения и FaceTime разговори — дори програма за търсене на нови програми.

  За момента няма коментари

  Напишете отзив

  APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32

  APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32

  APPLE MACBOOK AIR 13 MID 2017 SILVER MQD32

  Напишете отзив

  Промоции