• -10,00 лв.
  • Нов
  • -1%

VIOMI V3 Max ROBOT VACUUM CLEANER ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

С ПОРЪЧКА
829,00 лв.
819,00 лв.
ДОСТАВКА 4-5 ДНИ
Количество

или

на 12 вноски по 80.62 лв.

Описание на продукта

Пазарът на прахосмукачки роботи в момента е изключително конкурентен - има много производители и избора на конкретен модел става трудна задача.

Представяме Ви V3 Max Robot Vacuum , изключително усъвършенствано и впечатляващо допълнение към Вашия дом, което ще поддържа домът ви впечатляващо чист и ще се окаже наистина лесно както за настройка, така и за поддръжка.

Висококачествено почистване

Viomi са вложили много нововъведения в този модел като специална система за контрол на водата, която осигурява постоянно налягане през мопа за равномерно почистване и без никакви течове. Неговият резервоар за вода е вграден в резервоара за прах, спестява място и улеснява пълненето или изпразването, а това означава, че можете едновременно да почиствате и забърсвате. Резервоарът за вода е с голям размер (700 мл), достатъчен за почистване на апартамент от 65 квадратни метра повече от 3 пъти или 200 квадратни метра наведнъж. Всичко което трябва да направите, за да почиствате всеки ден е да напълните резервоара и да зададете график. Почистването на контейнера става с натискане на един бутон.

По -тихо от всякога, без компромис с мощността

Друг ключов фактор, когато имате прахосмукачка робот в дома си, е колко шумна е тя – не бива да разсейва. Viomi се концентрира върху това да накара V3 Max да балансира мощността и шума – почистването не е дразнещо и неприятно като шум.

Невероятна навигация

Всички знаем, че прахосмукачка робот е толкова добра, колкото способността й да се движи из дома Ви, без да се блъска в предмети и препятствия. За щастие, V3 Max се справя блестящо с тази задача. Тя има сложна система за сканиране и картографиране на LiDAR, която вижда на 360 градуса около робота, докато се движи, конструирайки картата на Вашия дом сама по себе си и разработвайки най -ефективния начин да я придвижвате за почистване. Той може да съхранява до пет етажа, което го прави идеален както за по-големи жилища, така и за малки, и наистина лесно можете да зададете забранени зони, които да избягвате. Четириядреният процесор и уникаленият алгоритъм, изпролзвани в  V3 Max позволяват на робота да  обработва със своите 24 различни типа сензори информацията със светкавична скорост, за да вземе правилното решение всеки път и да получите супер прецизно почистване.

Страхотни функции

Има автоматично откриване на килими за повишаване на нивото на засмукване за правилното количество почистване, огромна батерия от 5200mAh, която позволява на робота да се върне при станцията си, за да се презареди независимо, и възможност за изкачване на препятствия, високи до 2 см. Това означава, че ако имате праг между стаите или дебели килими, тя няма да се забие, но ще може да се плъзне за продължаване на почистването, без да се налага да я конролирате. Като част от Xiaomi, приложението MiHome Ви позволява лесно да включите  робота в  настройките на Amazon Alexa или Google Assistant за удобни гласови команди, можете да избирате време за почистване, вид, да оградите зони. Приложението ще Ви информира за състоянието на консумативите.

Марка: Xiaomi

Функции: Вакуум, Mop, 3 в 1 почистване

Всмукателна мощност: 2700 Pa

Комбиниран резервоар 2 в 1:капацитет на резервоара за твърди частици 0,4L и капацитет на резервоара за течност: 0,2L

Резервоар за вода с капацитет 0,7 L

Филтър: Найлон + Спондж + HEPA - Тройна система против прах, система против акари. Безжичен сензор за сблъсък: Да

Датчик за разстояние: Да

Датчик за ниво: Да

Жироскоп: Да

Контрол: Автоматичен режим и от приложението

Приложение: Съвместим с Android и iOs Wifi: Да

Батерия: 5200 mAh Li-ion

Работно време: 300 минути в тих режим

Гаранция: 2 години

 

Видео за продукта

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.