iRobot Roomba E6 6198 - прахосмукачка робот

В НАЛИЧНОСТ
845,00 лв.
Количество

или

на 12 вноски по 83.18 лв.

Описание на продукта

Основни характеристики

iRobot Roomba E6 разполага с първокласна тристепенна система за почистване, която използва двойни многоповърхностни гумени четки, мощен вакуум и високоефективен филтър, който спомага за цялостното почистване всеки ден. Интелигентната навигация и Dirt Detect® сензорът, помагат на Roomba E6 да се ориентира перфектно между мебелите и концентрира почистванията  там където е най-необходимо. Може да планирате и да контролирате почистването, благодарение на Wi-Fi свързаност, с приложението iRobot Home.

·        iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на нея роботът маневрира и почиства без забележки около мебели, както и покрай стени и ъгли.

·       Тристепенна почистваща система – iRobot Roomba e6 е оборудвана c иновативната тристепенна почистваща система AeroForce, която увеличава ефективността на робота с до 50%. Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора и така увеличава всмукателната сила на робота.

·         Странична четка – Използвайки системата Wall Follow и страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите и други труднодостъпни места.
Отложеният старт може да се зададе в ден и час по ваша преценка.

·         Две противоположно въртящи се четки – Роботът използва принципа на две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система iRobot Roomba e6 събира изключително ефективно прах и по-големи отпадъци от пода.

·         Оптимален всмукателен ефект – В контейнера се намира ефективен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките отпадъци, захванати по четките.

·         С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате iRobot Roomba e6 дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.

·         Функции:

·         Отложен старт – Отложеният старт може да се зададе в ден и час по ваша преценка.

·         Почистване – Натиснете бутона „CLEAN“, за да стартирате робота по всяко време.

·         Открий робота – За да откриете робота, ако се заблуди.

·         Информация:

·         Поддръжка на робота – Приложението ви сигнализира когато трябва да изпразните контейнера, да почистите четките или други части на робота. В секция поддръжка можете да изгледате видеа как да поддържате робота си.

·         Помощ – В тази секция можете да намерите отговори на често задавани въпроси, видеа с инструкции, контакти на технически съпорт или насоки как бързо да разучите робота чрез инструкции за употреба.

·         История – Приложението пази информация за всеки един от почистващите цикли.

·         Ниво на заряд на батерията – Можете да проверите нивото на заряд на батерията.

·         Функция „Програмиране на почистването“ – Благодарение на функцията можете да изберете ден и час, в който желаете iRobot Roomba e6 да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot Roomba e6 позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

·         Акустично разпознаване на боклук – iRobot Roomba e6 е оборудвана със системата Dirt Detect. С помощта на акустични сензори, роботът открива силно замърсени участъци, на които отделя по-голямо внимание.

·         Сензори срещу падане от стълби – Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

·         Програма SPOT – С активиране на режим SPOT роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м. Така например събирате разсипана захар в кухнята.

·         Броня с омекотен допир – Благодарение на бронята с омекотен допир iRobot Roomba e6 е внимателна към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла, зад завеси и пердета.

·         Миещ се контейнер – Roomba e6 разполага и с контейнер с голям капацитет AeroForce, който с помощта на AeroForce® Високо Ефективен Филтър улавя и най-фините прахови частици. Новият контейнер може да се мие с вода за по-лесна поддръжка.

·         Функция „Виртуална стена“/HALO – Пространството, в което iRobot Roomba e6 почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до определени предмети.
Функцията Halo създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Много подходяща за домакинства с домашни любимци – не позволява робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, като по този начин не ги бута и разсипва съдържанието им.

·         Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим – iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките на iRobot Roomba e6 усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът iRobot Roomba e6 се освобождава от препятствието и продължава работата си.

·         Зарядна станция с вграден адаптер – Зарядната станция служи за зареждане на батерията на робота. Роботът напуска зарядната станция, когато натиснете бутона CLEAN. Roomba се връща обратно на зарядната станция сам, когсто приключи почистването, за да се зареди за следващия почистващ цикъл.

Основни предимства на e6

·         Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см)

·         Най-интелигентната система за почистване и навигация iAdapt

·         Премиум тристепенна почистваща система AeroForce

·         Функция „Програмиране на почистването“

·         Акустично разпознаване на отпадъци

·         Миещ се контейнер

·         Система ANTITANGLE срещу заплитане в кабели и ресни на килими

·         Мобилно приложение iRobot Home

·         AeroForce® Високо Ефективен Филтър

·         индикатор за пълен контейнер

·         Сензори срещу падане от стълби

·         Литиево-йонна батерия

·         Зарядна станция с вграден адаптер

·         Удобна дръжка за транспортиране

 

Гаранция: 24 месеца

Видео за продукта

Премиум тристепенната почистваща система AeroForce с двете четки за различни повърхности събират по-големи частици мръсотия в сравнение с предишните. Благодарение на интелигетната навигация iAdapt и управление през мобилното приложение i-Robot HOME, можете да се насладите на чисти подови настилки всеки ден.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!!! 

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.