CECOTEC CONGA 1490 IMPULSE ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ

В НАЛИЧНОСТ
469,00 лв.
Количество

или

на 12 вноски по 46.17 лв.

Описание на продукта

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Благодарение на иновативната си технология All In One System, роботът едновременно вакуумира, почиства и мете.
APP Control: Smartphone приложение с карта, чрез която можете да контролирате робота, като изберете режими на почистване, планиране на задачи за почистване, избор на нива на мощност на засмукване и почистване.
Системата за виртуална карта ще показва картата на вашия дом в приложението ви. Роботът ще създаде картата, докато почисти. Плюс това ще можете да го видите по-късно в записа за почистване. Роботът създава различни карти за различни моменти, което позволява да се подобрят маршрутите за почистване.
Благодарение на своята технология VirtualVoice ще можете да свържете робота си с гласови виртуални асистенти Alexa и Google Assistant. Ще можете да използвате различни гласови команди, за да започнете да почиствате, да спрете почистването, да изпратите робота обратно към зареждащата основа.
Тази прахосмукачка за роботи включва иновативната интелигентна навигационна технология iTech SmartGyro 2.0, по-интелигентна и по-интуитивна.
Програмира се със система iWater с 3 режима на почистване, които работят чрез електронно управление: Висока, идеална за цялостно почистване; Среден, идеален за ежедневно почистване; и Ниска, идеална за грубо почистване. Благодарение на тези 3 режима ще можете да изтриете всякакъв вид повърхност.
Неговият MemoryControl позволява на робота да запаметява пътя на почистване, за да намери най-бързия и ефикасен път за почистване и да се върне обратно към зареждащата основа, след като приключи с почистването. Благодарение на тази система роботът отлично знае къде се намира, къде е преминал и къде не е имал.
ForceClean система, която включва мощна турбина, която увеличава мощността на засмукване до 1400 Па. Премахва всички видове замърсявания, за да осигури винаги чист под.
Роботът включва технологията Total Surface, която гарантира ефективно почистване на повърхността на къщата ви. Роботът автоматично се връща към зареждащата основа по най-бързия начин, когато свърши батерията, зарежда батерията си и възобновява процеса на почистване, докато не я завърши.
Почистете целия си дом, като изберете едно от неговите 3 нива на почистване. Изберете Еко режим за извършване на дълги безшумни задачи за почистване, като намалите консумацията до минимум. Нормалният режим е идеален за ежедневни почистващи задачи, а Turbo режимът работи с 1400 Pa за цялостно почистване.
Brush Pro технология, която се състои от въртяща се главна четка, която почиства цялата мръсотия.
Предлага най-тихото почистване благодарение на своята технология OnlySilence, която произвежда ниво на шум <64 dB.
Системата му All-TimeTable ще ви позволи да планирате робота 24 часа, 7 дни в седмицата. Той също така ще ви позволи да планирате различни задачи за един и същи ден.
Добавете различни настройки за почистване, изберете между 16 различни настройки за вакуумиране и почистване.
Включва Li-Ion батерия с 14,4 V и 2600 mAh. 160-минутен обхват *.
Роботът включва интелигентна система GPSHome, за да може да се върне автоматично и директно към зареждащата основа, когато приключи с почистването.
Пречиства въздуха с високоефективния филтър, способен да задържа голямо количество алергени и прах.
Подходящ за всички видове подове и тънки килими.

* При оптимални условия за почистване: твърди подове с малко драскотини и умерено количество препятствия.

Гаранция: 24 месеца

Видео за продукта

Максимална мощност на засмукване-1400 Pa Благодарение на своята технология VirtualVoice ще можете да свържете робота си с гласови виртуални асистенти Alexa и Google Assistant. Мопът му TWIN FLOOR е проектиран с 2 материала за перфектно почистване на всички видове повърхности Дистанционно управление и LCD дисплей за управление на робота по най-лесния и интуитивен начин

ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!!! 

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.