Хіаоmі RoboRock S5 Max Vacuum Cleaner MOP Прахосмукачка робот

В НАЛИЧНОСТ
749,00 лв.
Цвят
Количество

или

на 12 вноски по 74.71 лв.

Описание на продукта

ПОДАРЪКА Е ВАЛИДЕН САМО ПРИ ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА

Roborock S5 Max –новият писък сред прахосмукачките роботи

Какви са предимствата на модела:

  • Воден резервоар: S5 Max има по-голям резервоар за вода с вместимост от цели 280 мл. Това е достатъчно, за да почистите офис с площ от 65 кв.м. повече от 3 пъти, или дом с площ от 200 кв.м. еднократно.

  • Контрол на нивото на водата: Сега можете да контролирате нивото на водата чрез приложението. В предварително зададени зони роботът прекратява използването на вода, преминавайки през местата, на които вече е почистил. След приключването на работата си, той изключва функцията за вода, за да остави мопа да изсъхне, докато се върне в зарядната станция

  • Персонализиране на нивото на водата и силата на засмукване за всяка стая: Можете да зададете нивото на водата и мощността на засмукване за всяка стая в зависимост от това колко замърсена е тя

  • Планиране на мокрото почистване: Можете да насрочите робота да включва функцията за водно почистване в определено време

  • Селективно почистване на помещенията: Новата функция позволява на робота да почиства в определена стая или в няколко помещения

  • Найстроване на работа в конкретна стая: Можете да програмирате робота да работи в определена стая в точно фиксирано време

  • Ограничаване на зони за мокро почистване: Новата функция позволява да поддържате килимите си сухи, когато роботът почиства. Можете също така да съчетаете и с поставянето на виртуални стени, които не позволяват на робота да навлиза с пространства, които не желаете да бъдат почистени.

Интелигентен / систематичен режим, използващ лазерна навигация, при който роботът преминава през всяка зона веднъж и спира автоматично, когато почистването приключи. Ако зарядът на батерията падне до 20% преди завършване на почистването, роботът ще се върне към станцията за зареждане, ще зареди батерията до 80% и ще се рестартира, за да завърши почистването.

Roborock S5 MAX се предлага в изчистен и класически дизайн, а теглото ѝ е само 3.5 килограма. Тя изглежда на външен вид почти като предшествениците си, но най-голямата новост при нея е моп системата. Всички предишни модели използват 150 мл воден резерваор, а при Roborock S5 MAX той е с вместимост цели 280 мл. Успоредно с това, капацитетът за прах остава 460ml. Следователно, това означава, че най-новият робот на компанията предлага дълга работна сесия, без да има нужда да изпразва кошчето си, или да бъде презареждан с вода. Освен това, Roborock S5 MAX притежава вградена водна помпа, с която прецизира точното количество вода за различната повърхност и степен на замърсяване. Може да контролирате резервоара и през приложението и да настроите райони, в които не желаете мокро почистване. Това ще гарантира, че килимът ви никога няма да бъде подгизнал, или че паркетът ви ще бъде само прахосмукиран, а не блестящ от чистота.

Прахосмукачката е изключителна мощна – цели 2000Pa, което осигурява още по-прецизно на поглъщане на прах и супер фино почистване и на най-незабележимите частици. Батерията ѝ е 5200 mAh, гарантираща над 150 минути непрекъснат режим на работа. Времето за зареждане е около 6 часа. Roborock S5 MAX е идеална за големи къщи. Когато батерията се изтощи по време работа, роботът се връща да презареди единствено до нивото, което му е нужно, за да довърши работата. С това нововъведение той спестява време за зареждане и осигурява по-бързо и ефективно почистване. Прахосмукачката минава 1 кв.м средно за 1 минута, което означава, че помещение от 100 кв.м ще бъде готово за около 100 минути.

Системата за навигация на робота използва най-прецизната LDS технология за сканиране на околността при 300 об / мин. Роботът разполага с цели 14 сензора, чрез които пресъздава възможно най-точната и прецизна карта на вашия дом. Адаптивните алгоритми изчисляват най-ефективния път за почистване за всяка стая въз основа на формата и местоположението на препятствията. Така почистването е до 15% по-бързо. Усъвършенстваният график позволява почистването да се извършва за различно време в различни дни, дори с различни нива на сухо и мокро почистване за конкретни помещения или цял етаж от вашия дом. Роботът може да съхранява в паметта си до 3 карти, което го прави незаменим при къщи или пространства с етажи.

S5 Max може да премине през прагове и не остава блокирана. Освен това, тъй като е интелигентна и сканира всички повърхности в къщата, тя знае как да прави разлика между стени и мебели и не се спира в тях. Прахосмукачката не се спира докато не приключи с почистването и се връща на мястото, където е спряла.
S5 Max се предлага с приложение за мобилен телефон. С негова помощ тя сканира цялата повърхност на дома и знае точно, къде трябва да почисти. Докато сте далеч от дома, тя вще почисти вместо вас. За разлика от по-старите модели, прахосмукачката Xiaomi не удря стените или мебелите, като знае точно къде да се движи. Има зона в дома, от която стартира и се връща обратно там, но само след като е почистила всички области, за които сте я програмирали. По този начин можете да я накарате да работи само в една стая или в цялата къща. След като приключи с почистването, прахосмукачката ще се върне на мястото си.

24 месеца гаранция!

Видео за продукта

Хіаоmі Rоbоrосk Ѕ5 Мах Vacuum Cleaner Прахосмукачка робот

24М. ГАРАНЦИЯ

ОСИГУРЕН ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Людмила Р
2021-04-28

Най- дорбата ми покупка за дома! Пускам я всеки ден за сухо и мокро почистване и мога да кажа, че прахът в къщата по мебелите е намалял значително, домът ми е чист, а алергията на детето не се е обостряла от както го взехме.

Милен
2021-04-28

Страхотен продукт, почиства добре за разумно време. Само веднъж изпробвах функцията за почистване. Ще опиша функцията за почистване като адекватна. Интелигентните функции работят наистина добре.

Напиши мнение !

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.