• -80,00 лв.
  • -24%

iRobot Braava jet 240 - роботизирана подочистачка

В НАЛИЧНОСТ
339,00 лв.
259,00 лв.
Количество

или

Описание на продукта

Основни характеристики

Умна, лесна за управление и добре почистваща - това е Braava jet, компактна роботизирана подочистачка. Подходяща е за кухни, бани и други помещения. Ако се нуждаете от почистване на пода, то тогава Braava jet е правилният избор за вас.

Основни предимства Braava jet 240

Почиства всички видове твърди подови настилки

Навигация iAdapt 2.0

Smart технология

Мобилно приложение iRobot HOME

3 режима на почистване

Почиства площ от 20 m² до 25 m²

Режим виртуална стена

Резервоар за вода

Много тихо почистване

Почиства покрай стени и под мебели

Сензори против падане от стълби

Основни характеристики и функции на iRobot Braava Jet 240

Навигация iAdapt 2.0 – Прецизната навигация iAdapt 2.0 няма да остави незабелязано и петънце мръсотия. iRobot Braava jet 240 определя положението си в помещението и местата, които трябва да бъдат доизчистени. Когато приключи работата си, Braava jet винаги се връща на мястото, от което е започнало почистването.

Мокро почистване – За почистване на твърди подови настилки. Braava jet прави къси V-образни движения. Благодарение на пулверизатора и вибриращата почистваща глава, Braava jet напълно почиства прах, петна и мръсотия.

Влажно почистване – За почистване на твърди подови настилки. Braava jet се справя с прахта и малките нечистотии, като прави линейни движения, пръскайки малко количество вода.

Сухо почистване – За почистване на твърди подови настилки. Braava jet прави линейни движения, като по този начин отстранява прах, косми и малки песъчинки.

Мобилна апликация iRobot HOME – С мобилната апликация iRobot HOME във вашия телефон или таблет, можете да контролирате Braava jet и да стартирате режим на почистване от всяко кътче на вашия дом.

Връзката работи чрез Bluetooth и вие можете да контролирате следните функции:

Начало и Край на почистването

Активиране на виртуални стени

Актуализация на последната версия на сотфуер iRobot

Настройване на количество вода в различните режими на почистване

Локално почистване

Умна – Компактният размер на iRobot Braava jet 240 и умната навигация iAdapt 2.0 осигуряват перфектно почистване на по-малки и трудно достъпни места.

Лесна за управление – iRobot Braava jet 240 автоматично избира режима на почистване, след като поставите съответната подложка. От вас се изисква само да натиснете бутона CLEAN.

Добре почистваща – Благодарение на почистващата вибрираща глава и пулверизатор за вода, iRobot Braava jet 240 ефективно почиства петна и мръсотия.

Подложки за почистване за еднократна употреба – iRobot Braava jet 240 предлага 3 вида подложки за еднократна употреба – за мокро, влажно и сухо почистване. След края на почистването, натиснете бутона, който освобождава подложката, и тя автоматично пада в кофата за боклук.

Подложки за почистване за многократна употреба – Като алтернатива, Braava jet предлага подложки за многократна употреба – за мокро, влажно и сухо почистване. Подложките за многократна употреба могат да се използват за близо 50 почистващи цикъла.

Вибрираща почистваща глава – iRobot Braava jet 240 притежава вибрираща почистваща глава, благодарение на която се справя с мръсотията и петната по пода. Braava jet използва вибрациите в режимите за мокро и влажно почистване.

Режим виртуална стена – Ако е необходимо да почистите специфична част от помещението, то тогава включете режим виртуална стена, като задържите бутон CLEAN. Braava jet създава виртуална стена зад себе си и почиства помещението отпред и в страни.

Контейнер за вода – iRobot Braava jet 240 притежава контейнер за вода с капацитет 150 мл. Контейнерът осигурява вода по време на мокрото и влажно почистване.

Почистване покрай стени и под мебели – Braava jet работи умно и почиства доста старателно. Почиства под легла и мебели, покрай стени, крака на маса, като избягва килими.


Гаранция: 24 месеца

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Видео за продукта

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.