• -300,00 лв.
  • -13%
  • iRobot Roomba i7 Plus прахосмукачка робот
  • iRobot Roomba i7 Plus прахосмукачка робот

iRobot Roomba i7 Plus прахосмукачка робот

В НАЛИЧНОСТ
2299,00 лв.
1999,00 лв.
Цвят
Количество

Or

Описание на продукта

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Идеален за твърди подове и килими
С 10 пъти по-голяма мощност на засмукване (в сравнение със серия Roomba 600) iRobot i7 + почиства твърдите подове и килими лесно и щателно. Премахва прах, мръсотия, трохи и дори косми от домашни любимци.
Преодолява стъпалата на вратата от 2,0 cm
Ако височината на стъпалата и килимите е по-малка от 2,0 см, Roomba i7 + може да я изкачи. По този начин роботът намира пътя си от стая в стая независимо.
Прашни ъгли и ръбове
Оборудван с дълга странична четка, iRobot i7 + премахва упоритите замърсявания от ъглите и краищата. Прахосмукачката също намира своя път покрай страничните ленти и стените.
Идеалният робот за страдащите от алергии
Roomba i7 + е напълно подходящ за страдащи от алергия и собственици на домашни любимци, благодарение на филтър с висока производителност. Филтърът е направен от специален материал и е способен да улавя 99% от всички алергени, плесени, акари и прашец. Накратко: Този робот премахва това, което можете да видите - и филтрира това, което не можете да видите.
Желаните зони могат да бъдат обезопасени
Ако желаете, двете включени виртуални стени с двоен режим могат да се използват за ограничаване на зоната за почистване. Те създават виртуална бариера, която роботът не може да пресече - за радост на вашите деца и домашни любимци или по-скоро техните играчки и купи за хранене.
Автоматично изхвърляне на мръсотия
В сравнение с предшествениците си, Roomba i7 + е оборудван с автоматично изхвърляне на мръсотия: Кошът за прах на робота, автоматично се изпразва чрез транспортиране на събраното замърсяване в торба вътре в станцията за зареждане. Тази чанта предлага капацитет от тридесет товара, поради което няма да се налага да се занимавате с изпразването на кошчето за прах в продължение на седмици.
Друго предимство: Кошът за прах на робота може да се почиства с вода.
Принципът на двукаучуковите екстрактори
IRobot Roomba i7 + използва два гъвкави гумени екстрактора, които се адаптират към подовата настилка и стоят в непосредствена близост до пода. Когато четките се замърсят, гумените екстрактори премахват също добре финия прах и големи частици мръсотия.
Способен партньор във всички проблеми
IRobot i7 + опознава вашия дом чрез интелигентното картографиране и знае как да разграничи вашите стаи. След това можете да решите коя стая да се почиства и кога.
Силно разработеният робот получава навигационна поддръжка от iAdapt 3.0 с визуална локализация: Създавайки точки за визуално маркиране, вакуумният робот може да проследява кои области вече е почистил - и кои не.
Снабден със сензори за падане
От долната страна на устройството са вградени няколко сензора за падане, за да се предотврати падането от стълбите. Ако iRobot Roomba i7 + се приближи твърде близо до стълбище или препятствие, той автоматично настройва посоката си на движение, така че да не се падне.
Dirt Detect технология
Roomba i7 + е оборудван с технологията Dirt Detect за откриване на силно замърсени участъци. Ако прахосмукачката намери такава зона, тя се движи няколко пъти напред и назад и почиства зоната особено старателно. След това се връща в нормалния си навигационен режим.
Контролируем чрез смартфон-приложение
IRobot i7 + може да се контролира дистанционно чрез приложението iRobot HOME, което е достъпно за iOS и Android. Приложението предлага много полезни функции, от които дори можете да избирате в движение. Това включва стартиране и спиране на обхода на робота, задаване на схема за почистване или преглед на картите за почистване.
Карти за почистване с помощ:  С тях е възможно да разделите дома си на зони. След това можете да използвате приложението, за да определите кои помещения да се почистват от Roomba i7 +:
Планирането става лесно
Приложението iRobot HOME може да се използва и за въвеждане на определено начално време за всеки делничен ден. В определеното време роботът с ховър автоматично напуска своята станция за зареждане и започва почистване. Вакуумира помещение (или избраната зона) до приключване на почистването и след това се връща в зареждащата станция за презареждане.
Ако батерията се изтощи по време на почистването, the iRobot i7 + ще се върне към зареждащата станция за презареждане и ще изпълни задачата за почистване след това.

Специални функции:
• автоматична система за изхвърляне на мръсотия
• контрол на приложението
• Мръсно разпознаване
• Система за почистване на AeroForceTM
• планиране

iRobot Roomba i7 + (i7556) включва:
1 зарядна станция (автоматично изхвърляне на мръсотия)
1 Захранващ кабел
1 двойна режим виртуална стена (с батерии)
1 Резервен филтър
1 Смяна на страничната четка
2 вакуумни торбички

Гаранция: 2 години
  • Производител: I Robot
  • Модел: iRobot Roomba i7 Plus

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Няма мнения за момента

Видео за продукта

iRobot Roomba i7 Plus прахосмукачка робот

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.