Harman Kardon Onyx Studio 5
беше закупен току що.

Намалена цена! iRobot Roomba 675 - прахосмукачка робот Преглед отблизо

iRobot Roomba 676 - прахосмукачка робот

925124

Нов

Този модел от серия 600 е с познатата вече перфектна навигация iAdapt, тристепенна почистваща система, акустично разпознаване на мръсотия и за улеснение – управление чрез мобилно приложение iRobot HOME. Roomba 676 може да бъде настроена да почиства в ден и час по ваш избор.

ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!!! 

Вижте още

599,00 лв с ДДС

629,00 лв с ДДС

-30,00 лв с ДДС

или

или

Купи с 1 клик

  Поръчай

  Честито! Вашата поръчка беше приета

  Наш служител ще се свърже с Вас за да уточните детайлите по поръчката.

  Основни предимства на Roomba 676

  • Почиства твърди и меки подови настилки (килими с височина до 1,5 см)
  • Навигация iAdapt
  • Тристепенна почистваща система
  • Функция "Отложен старт"
  • Акустично разпознаване на боклук
  • Обемен контейнер AeroVac
  • Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим
  • AeroVac® Филтър
  • Сензори срещу падане по стълби
  • Литиево-йонна батерия
  • Зарядна станция с вграден адаптер
  • Удобна дръжка за транспортиране
  • Мобилно приложение iRobot Home

  За iRobot

  Компанията iRobot е създадена през 1990 г. от Колин Ангъл, Хелън Грейнър и Родни Брукс. Заедно решили да приложат на практика резултатите от изследванията си по роботика и да ги пренесат от академичните среди в реалния сват. Днес повече от 15 млн. домакинства по целия свят използват роботите на iRobot. iRobot е лидер в роботизираните технологични решения както за дома, така и за индустриални цели. Компанията печели по-голямата част от световни състезания в сферата на роботиката и е сред топ компаниите, създаващи роботи за NASA.

  Навигация iAdapt

  iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на нея роботът маневрира и почиства без забележки около мебели, както и покрай стени и ъгли.

  Smart технология с мобилно приложение iRobot HOME

  С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba 675 дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.

  Функции:

  Отложен старт

  Отложеният старт може да се зададе в ден и час по ваша преценка.

  Почистване

  Натиснете бутона "CLEAN", за да стартирате робота по всяко време.

  Открий робота

  За да откриете робота, ако се заблуди.

  Информация:

  Поддръжка на робота

  Приложението ви сигнализира когато трябва да изпразните контейнера, да почистите екстрактори или други части на робота. В секция поддръжка можете да изгледате видеа за това как да поддържате робота си.

  Помощ

  В тази секция можете да намерите отговори на често задавани въпроси, видеа с инструкции, контакти на технически съпорт или насоки как бързо да разучите робота чрез инструкции за употреба.

  История

  Приложението пази информация за всеки един от почистващите цикли.

  Ниво на заряд на батерията

  Можете да проверите нивото на заряд на батерията.

  Тристепенна почистваща система

  Ненадминатото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на iAdapt в съчетание с високофункционалната тристепенна почистваща система. Чрез тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен филтър от микрофибър.

  1.

  Странична четка

  Благодарение на страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на помещението и други труднодостъпни места, използвайки системата Wall Follow.

  2.

  Две противоположно въртящи се четки

  Роботът използва принципа на две противоположно въртящи се четки, поставени в почистващата глава. Благодарение на тази система Roomba събира изключително ефективно прах и по-големи отпадъци от пода.

  3.

  Оптимален всмукателен ефект

  В контейнера се намира ефективен всмукващ мотор, който поема финия прах и малките отпадъци, захванати по четките.

  Функция "Отложен старт"

  Благодарение на функция за програмиране на почистването можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да започне да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. iRobot позволява планиране на почистването за всеки ден в различно време. Можете, например, да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

  Акустично разпознаване на боклук

  Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect , която, с помощта на акустични сензори, открива силно замърсени участъци, на които роботът отделя по-голямо внимание.

  Сензори срещу падане от стълби

  Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

  Програма SPOT

  С активиране на режим SPOT роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м. Така събирате разсипана захар в кухнята например.

  Броня с омекотен допир

  Благодарение на бронята с омекотен допир Roomba 675 е внимателна към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла и зад завеси и пердета.

  Контейнер с голям капацитет

  Roomba разполага и с контейнер с голям капацитет AeroVac , който с помощта на филтър от микрофибър, събира и най-финия прах.

  Функция „Виртуална стена“/HALO

  Пространството, в което Roomba почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до електрически и компютърни кабели и до чупливи предмети.
  Функцията Halo създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Много подходяща за домакинства с домашни любимци – не позволява робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, като по този начин не ги бута и разсипва съдържанието им.

  Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

  iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

  Зарядна станция с вграден адаптер

  Зарядната станция служи за зареждане на батерията на робота. Роботът напуска зарядната станция, когато натиснете бутона CLEAN. Roomba се връща обратно на зарядната станция сам, когсто приключи почистването, за да се зареди за следващия почистващ цикъл.

  За момента няма коментари

  Напишете отзив

  iRobot Roomba 676 - прахосмукачка робот

  iRobot Roomba 676 - прахосмукачка робот

  Този модел от серия 600 е с познатата вече перфектна навигация iAdapt, тристепенна почистваща система, акустично разпознаване на мръсотия и за улеснение – управление чрез мобилно приложение iRobot HOME. Roomba 676 може да бъде настроена да почиства в ден и час по ваш избор.

  ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!!! 

  Напишете отзив

  Хей, видяхте ли, че можете да закупите този продукт на кредит?

  Използвайте бутоните по-долу и направете Вашата заявка за лизинг още сега.

  28 други продукти