• -20,00 лв.
  • -5%
  • Безжични слушалки APPLE AirPods Pro Wireless Charging Case
  • Безжични слушалки APPLE AirPods Pro Wireless Charging Case

APPLE AirPods Pro Wireless Charging Case MWP22ZM/A

Последна наличност
419,00 лв.
399,00 лв.
Количество

или

на 12 вноски по 39.27 лв.

Описание на продукта

Active Noise Cancellation
Звук, който елиминира шума.
AirPods Pro са единствените in-ear слушалки с Active Noise Cancellation, които непрекъснато се адаптират към геометрията на ухото и накрайниците. Така те блокират шума, за да се фокусираш върху онова, което слушаш.
Насочен навън микрофон разпознава външните звуци. AirPods Pro ги парират с равен anti-noise, като анулират външния звук, преди да го чуеш. Насочен навътре микрофон слуша вътре в ухото за нежелани звуци, които също се елиминират с anti-noise. Шумопотискането се регулира непрекъснато до 200 пъти в секунда – за наистина завладяващ саунд за музика, подкасти и разговори. 

Transparency mode – за да чуваш какво става наоколо.
Искаш да чуеш какво става около теб? Просто натисни и задръж сензора за натиск на корпуса и ще превключваш между Active Noise Cancellation и Transparency mode – режим, който допуска външния звук и всичко звучи естествено, когато разговаряш със събеседниците си. 

Аудио качество
Нищо подобно не си чувал. Наслади се на превъзходен саунд с Adaptive EQ, който автоматично настройва музиката според формата на ухото - за богат и консистентен звук.

Производителност и дизайн
Мъничък чип. Големи мускули.
Пълни с технологии, но компактни, AirPods Pro са създадени около System in Package дизайна и включват H1 чип, който е мощта зад магията. Проектираният от Apple H1 чип ползва 10 аудио ядра, като създава невероятно ниска латентност при аудио процесинга, което позволява шумопотискане в реално време. Използвай сензора за натиск, за да контролираш с лекота музиката и разговорите, както и да превключваш между Active Noise Cancellation и Transparency mode. AirPods Pro са устойчиви на пот и вода* и разполагат с замрежен порт на микрофона, който подобрява яснотата на разговорите при ветровити условия.

 

*AirPods Pro са устойчиви на пот и вода за неводни спортове и упражнения. AirPods Pro са тествани при контролирани лабораторни условия и имат рейтинг IPX4 по IEC стандарт 60529. Устойчивостта на пот и вода не е постоянна характеристика и може да се понижи в резултат на обичайното износване. Не се опитвай да зареждаш мокри AirPods Pro; виж https://support.apple.com/kb/HT210711 за инструкции за почистване и сушене. Кутията зарядно не е устойчива на пот или вода.

Видео за продукта

Безжични слушалки APPLE AirPods Pro Wireless Charging Case MWP22ZM/A

Ревюта

Добави мнение

Вашия имейл няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани.*

Подобни продукти

X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook
X

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.